Tacoladas

Tex-mex på en måte… Det var tenkt som taco, men så var det noen som hadde spist opp tacoskjellene så da var det bare å finne en ny, lur løsning… Man tar det man har!

Det ble vel en slags blanding av taco og enchiladas… Så da ble det sånn da.

Tacoladas
– karbonadedeig
– krydder: spisskummen, paprikapulver, chilipulver, løkpulver, chili, hvitløk, frisk koriander, salt, pepper
– kidneybønner
løk
– tomat
– speltlomper
– chunky salsa
– ost
– salat: hjertesalat, rødløk, agurk, ananas
– hvitløksdressing: mager kesam, litt majones, hvitløk, persille, sitronsaft, sukrin+, salt og pepper


Stek karbonadedeig med krydder, tilsett kidneybønner, tomat og løk mot slutten.

Fyll speltlompene med kjøttblandingen, rull sammen og legg de over i en ildfast form. Smør litt chunky salsa på toppen, før du strør over revet ost. Settes i varm ovn.

Mens du lar lompene gratineres, gjør du klar salat og hvitløksdressing. Du trenger selvfølgelig ikke majones, men bare en liten mengde gjør utrolig mye for smaken på dressingen!

Hvordan liker du tex-mex’en best??

Advertisements

4 thoughts on “Tacoladas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s