Torsdag og… TORSK

Det er over en måned siden NM, og dermed over en måned siden jeg var ferdig med diett. Jeg vil ikke si at jeg var lei av å spise torsk, faktisk, men jeg var kanskje litt lei av å ikke velge tilbehør fritt! Derfor var min lovnad til meg selv at neste gang jeg skulle spise torsk skulle det være med noe annet enn brokkoli… Jeg hadde en idé i hodet, og da jeg var i gang med å lage maten i går kveld kom jeg over denne oppskriften etter å ha googlet «torsk salami». Da var det en viss fare for at det kom til å smake godt – og det gjorde det!

MIN versjon:
– torskeloins
– salami
– (mandel)poteter
– hvitløk
– olivenolje
– frosne erter
– (litt smør)
– salt&pepper

Kutt potetene i båter, ringle over litt olivenolje, ha over hakket hvitløk, salt og pepper. Settes inn i varm ovn. Mens potetene er i ovnen, gjør du klar fisken. Klipp/skjær salamiskivene i spiraler, før du surrer de rundt fisken. Legg fisken i ildfast form. Når potetene har kommet et godt stykke på vei, skrur du ned varmen til 170°, og setter i fisken. Jeg bruker steketermometer, og setter det på 57°. Når fisken er i ovnen lager jeg ertepuré ved å koke opp frosne erter, sile av vannet, tilsette litt smør, salt og pepper, og kjøre det sammen med en stavmixer. Dette bekrefter nok en gang at fisk er GODT!

Dette ble en middag litt i seneste laget, men for en gangs skyld må vel det være greit? Rett etter jobb i går dro jeg jo til frisøren, og der ble jeg noen timer. Jeg hadde tenkt å jogge en tur, og selv om jeg tenkte at det kanskje ble litt sent, så klarte jeg ikke å la vær. Etter å ha vært inaktiv og innendørs hele onsdagen og i går, så fikk det være så sent det bare ville. Jeg løp den lille 5-kilometeren min, det var kjempegod temperatur og frisk luft, så jeg fikk virkelig lufta hodet. Godt!

Jeg håper at middagen, sammen med havregrøten til frokost, danner et godt grunnlag til styrkeøkta som venter om en times tid. Jeg er ikke superfan av å trene bein så tidlig på dagen, men når arbeidsplassen ikke lenger er et treningssenter er utfordringene når det gjelder å få tid til trening akkurat de samme for meg som for «alle andre». Min holdning er at vil man, så får man det til. Det handler om prioritering og planlegging. Jeg sier ikke at det er lett, jeg sier bare at det går. Det finnes kun forklaringer, ikke unnskyldninger.

Mine unnskyldninger for ikke å jogge i går kunne vært MANGE. Det var sent, så det kunne hende at jeg ikke fikk sove med en gang. Det var glatt, så jeg kunne for det første falt, og for det andre kunne det hende at jeg måtte gått, og det ville jo ikke bli det samme som å løpe, så da kunne jeg like gjerne latt være. Hadde jeg latt vær, ville vel forklaringen vært at jeg rett og slett ikke gadd. Gettit? (Og nei, jeg har ikke barn, og jeg har ingen dyr som må passes og mates. MEN – da måtte jeg bare planlagt annerledes. Mhm?)

Så, nå skal jeg straks gjøre meg klar til trening! Jeg gleder meg faktisk:) Etterpå skal jeg innom posten, der det venter en stooor pakke på meg. Jippi!!!

HUSK! SISTE FRIST FOR Å VINNE EN WRISTCOUNTER ER I DAG!
Trykk HER for å komme til konkurransen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s