Intervall, sushi & bananmuffins!

Det har vært dårlig med oppdateringer fra meg de siste dagene, men det blir litt sånn av og til! Det betyr ikke at jeg ikke har jobbet med bloggen, for jeg sitter nemlig å klargjør årets julekalender – og den er det bare å begynne og glede seg til:)

Jeg har jobbet i helgen, jeg har vært i bartebursdag og feiret farsdag, men likevel har jeg klart å klemme inn noen treningsøkter. Så lenge jeg planlegger et par dager i forveien, så er det ikke noe problem å få det til. I dag startet jeg dagen på ELIXIA, jeg var der faktisk før dørene åpnet kl 06.00. Kl 06.05 var jeg klar på mølla, og løp en ny type intervaller etter oppskrift servert av min lillebror. 3min-2min-1min x 4, med 1 min pause mellom de til sammen 12 dragene. Det var egentlig ganske morsomt! Beina kjentes lette, selv om kroppen kjennes relativt tung, og pulsen var høy nok til tross for ikke-fullt-så-høy-fart. I tillegg til det begredelig lave antallet chins og dips jeg klarer nå, er kondisjonen enda en god grunn til å ikke legge på seg noe mer. Hvor mye jeg har lagt på meg til nå er det ingen som vet:) Og jeg er egentlig ikke så veldig nysgjerrig heller!

Etter jobb i dag hadde jeg avtalt sushi med Sondre, som faktisk ikke har smakt det før! Det er jo ingenting som er bedre enn veldig mye hjemmelaget sushi, og det å lage den er jo også ganske koselig. Jeg varierer ikke ingrediensene så veldig… Det går liksom i salmalaks, scampi, agurk, vårløk, avocado, mango, chilimajones, philadelphiaost, wasabi og sesamfrø.

Jeg hadde aldri trodd vi kom til å spise opp alt, men det gjorde vi… Veldig bra at Sondre likte det så godt, hvis ikke hadde jeg sikkert spist meg til mageknip!
    Vi var ganske mette begge to, men det var ikke verre enn at vi spiste litt kveldsmatdessert. Jeg måtte jo prøve å bake med nye Sukrin Gold! Jeg seriøst digger det produktet – det kuleste er at det ser ut som det er ordentlig gull i baksten : *bling-bling* 😀

Oppskriften ble til mens jeg lagde røra, og vellykket som den ble, deler jeg den med dere:

Gyldne bananmuffins
– 1 banan
– 1 egg
– 50 g Sukrin Gold
– 25 g mandelmel
– 50 g speltmel
– 40 g mager kesam
– 0,5 dl vann
– 1 ts bakepulver
– 1 klype salt


Mos bananen. Pisk egg og sukrin til eggedosis. Tilsett mager kesam, og tilsett det tørre og vannet litt om litt. Hell over i 6 muffinsformer, og stek på 170° i ca 20 minutter. Som topping blandet jeg litt Philadelphia Light med mager kesam og sukrinmelis. Pyntet med en valnøtt på toppen:)

 

Enkle å lage, og schmakar gooodt! Kanskje, kaaanskje det blir en sånn etter trening i morgen. Da skal jeg knalle til med en styrkeøkt igjen, og nå begynner det snart å bli morsomt igjen. Jeg føler meg fortsatt bare svak, men nå har jeg liksom lyst til å løfte på de tunge vektene igjen, selv om det ikke blir så mange repetisjoner. I går trente jeg en økt på rygg, og startet med rumenske markløft. Jeg kjørte et par korte sett med 100 kg på stanga, og det føltes bra. For å si det sånn, så føler jeg det vel fortsatt:p Men mitt lille mål om 150 kg tror jeg nok blir i et annet liv!

Nå skal jeg legge meg på lading, sånn at batteriene holder til en lang dag på ELIXIA i morgen. Og ikke minst sånn at jeg kan knalle til på treningsøkta;) Får håpe gutsen holder seg natta gjennom, for da blir det en BRA økt!

Håper dere har hatt en like fin start på uka som det jeg har:)

Advertisements

3 thoughts on “Intervall, sushi & bananmuffins!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s