England på orntli’

Wow… Nå føler jeg faktisk at jeg får sett litt av England from the inside – og jeg digger det! Som jeg har nevnt er jeg en fryktelig dårlig turist. Når jeg reiser liker jeg egentlig å gjøre «vanlige» ting, akkurat som hjemme. Selvfølgelig litt ekstra i tillegg, men det er jo de dagligdagse tingene som viser hvordan kulturen er – ikke turistattraksjoner og shoppinggater!

image

Reisen hit ble bittelitt lenger enn planlagt da flighten fra Gardermoen til Heathrow ble kansellert. Dermed måtte jeg slå i hjel noen timer på flyplassen i Frankfurt, og brukte mer eller mindre hele dagen på å reise. Takk til ARK på Gardermoen og den spennende pocketen jeg kjøpte der på 800 sider! Men siden jeg kom fram så sent, kom jeg til ferdig middag og et glass rødvin i stedet for et tomt hus:) Vi tok også en tur på puben rett over gata, en pub som har ligget der i mange hundre år og som serverte utsøkt engelsk øl. Øl på boks blir en dårlig spøk i forhold…

image

I dag har jeg vært på tur for meg selv, med en treningsøkt som turens hovedmål. Den ble gjennomført på et halvshabby collegegym, men jeg fikk trent det jeg skulle så da er jeg happy! Av en eller annen grunn hater jeg å kjøre knebøy på nye steder, for det føles alltid så mye tyngre! Men jeg hadde bestemt meg for en helkroppsøkt, så startet med knebøy, og fortsatte med skråbenk med manualer, chins (jeg dævver), roing i apparat, facepull og sidehev. Helt OK økt, jeg ble jo til og med litt svett!

image

Etterpå fant jeg meg et koselig sted og spiste lunsj, før jeg shoppet litt. Som sagt tok jeg ikke med meg så veldig mye klær, og noe måtte jeg jo ha til i kveld…

For nå skal jeg straks toge inn til London for å møte Kjersti som har vært på jobb, og spise litt middag og se musikal. Sistnevnte er i alle fall obligatorisk for meg mens jeg er her! I morgen blir det mer shopping i London, sightseeing og cocktails. Gleder meg:)

2 tanker på “England på orntli’

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s