MissMowmow’s JULEKALENDER – Luke 1

Sukrin Gold er et gyllent sukker med en fyldig og rund smak. Sukrin Gold passer godt til bruk i kaffe/te, kaker, desserter og alle steder du vil ha lite kalorier, men rikt med sødme.
Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en smak som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før. Den har også samme søtningsgrad som vanlig sukker, og brukes derfor på helt samme måte.
Sukrin Gold inneholder kun 1 kalori per teskje (5g). 

Har du lyst på Sukrin Gold? Du trenger bare å legge igjen en kommentar under dette innlegget hvor du forteller meg at du har lyst på det! Hver dag frem til og med 24. desember kan du vinne et nytt produkt fra funksjonell mat her på bloggen, og du kan delta så mange ganger du vil.

39 tanker på “MissMowmow’s JULEKALENDER – Luke 1

 1. Har kjempe kempe kjempe lyst! har hørt mye bra om det, og det at den skal være et substitutt for brunt sukker er supert med tenke på at julebaksten kommer opp! 😀

 2. Jeg har veldig lyst å teste det ja 🙂
  Bonus for deg: Du får vite akkurat hvor mange som leser bloggen din, til og med de anonyme snikleserne som meg 🙂

 3. Hei og god 1. desember!:-)
  Jeg ønsker meg sukrin gold slik at jeg får bakt masse sunt i hele jula, og forhåpentligvis overbevist en del av familien at det finnes gode alternativer til hvitt, raffinert sukker:)

  Ha en fin dag:-)

 4. Jeg har veeeldig lyst på det 😀 har tenkt å prøve meg på sunne kuler og annet godt nå fram til jul, hvor isingen fra vanlig sukrin blir litt kip… 😦

 5. Ja ja ja!!! Dette må jo være perfekt til julekakebaking 🙂 ah.. venter å venter på at det skal komme i helsekostbutikken her, slik at jeg får testet det ut!

 6. Jeg har kjempelyst på Sukrin Gold! Har dårlig erfaring med vanlig sukrin, men hørt så mye positivt om Sukrin Gold at jeg veldig gjerne vil prøve den i julebaksten 🙂

 7. Jeg har veldig, veldig lyst på. Klarer ikke vanlig sukrin i all julebakst som skal røres sammen fremover, så behovet for Gold er stort. Krysser alle fingre og tær og håper, håper, håper.

 8. Åh, jeg har lyst på sukrin pluss! Der høres så sykt digg ut, men har enda ikke somla meg til å kjøpe det. Tror det ville passet perfekt til julebaksten. Også ser jeg av en eller annen grunn for meg at det blir godt på julegrøten! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s