Vinner luke 4 og elektrikerskills

Hei dere:)

20121205130131245I dag har jeg vært på posten og hentet en pakke fra funksjonellmat! Den inneholdt en liten bestilling til julebaksten, og mye av det dere har mulighet til å vinne i julekalenderen. Jeg hadde egentlig tenkt å bake litt i den lille jobbpausen jeg hadde mellom PT-kundene på ELIXIA i dag, men de av dere som følger meg på instagram har kanskje allerede sett at jeg har gjort noe helt annet – nemlig klippet i ledninger og skrudd som en helt for å få lys i den nye taklampa. Bryter og støpsel og hele pakka – alt med en leatherman og litt verktøy fra Claes Ohlson. Nå skal jeg bare hudflette han som sa at jeg aldri i livet trengte en jordet ledning til en lampe fra Ikea, og som selger meg det sammen med en dimmer som krever en jordet ledning… Så i kveld skal jeg gjøre hele greia på nytt. Men nå kan jeg det jo:)

20121205_145850

Dagene fyker av gårde, og før jeg vet ordet av det er jula her! I helgen har jeg fri, og da skal jeg få vasket og pyntet sånn at jeg kan kose meg de få dagene og timene jeg faktisk har fri fram til julekvelden kommer. Jeg sliter skikkelig med det adventslyset jeg kjøpte, for det er av den store typen som bruker veeeldig lang tid på å brenne ned. Skikkelig urutinert – jeg tar det med inn på badet når jeg er der sånn at det skal brenne så langt som mulig. Jeg er et par dager på etterskudd…

Og så var det vinneren av gårsdagens kalenderluke:

vinner luke4

Spiller du ikke, vinner du ikke! Og vit at jeg leser kommentarene deres etterhvert som de kommer inn, og selv om jeg ikke svarer på alle med en gang så legger jeg merke til dere som legger til noen små ekstra ord i tillegg til premieønsket;)

Nå skal jeg tilbake på ELIXIA (og Clas Ohlson!!!), og i kveld skal jeg spise middag med ei god venninne. Hun fikk ikke til å komme i bursdagen min, så jeg har tatt opp bursdagskakerester fra fryseren som jeg skal ta med;) Treningen ble unnagjort i dag tidlig, og jeg fikk trent ganske tungt på markløft før jeg fulgte på med et supersett med nedtrekk og triceps pushdown, og et supersett med facepull og overhead tricepspress. Kort og veldig effektift – jeg følte meg som en låvedør da jeg var ferdig. (Nesten…)

Nå blir det full fart frem til lørdag, men jeg looover at jeg i det minste skal kåre og offentliggjøre en vinner av kalenderen hver dag! I morgen skal jeg på besøk til herlige Tonje igjen, og det tror jeg blir FINT:)

Ønsker dere en fin onsdagskveld! Har du ikke deltatt i kalenderen enda i dag, så kan du gjøre det her.

Ønsker dere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s