Marsipangris og vinner av luke nummer 7

Jeg har laget marsipan! Og anledningen var kveldens førjulsmiddag med min fantastiske lillebror:) Vi spiste risengrynsgrøt med mandel, og premien var en marsipangris. Selvfølgelig!

Marsipan
marsipangris– 20 g finmalte mandler
– 25 g mandelmel
– 30 g sukrinmelis
– 1 eggehvite

Knas sammen, før den får lov å hvile litt. Jeg valgte å bruke en blanding av finmalte mandler og mandelmel for at det skulle smake litt mer marsipan. Kaloriinnholdet blir litt høyere, men smaken blir så mye bedre at det er det verdt!

Grisen er formet ved at jeg lagde fire små kuler til bein, en stor kule til kropp, en litt mindre til hode og en enda mindre en til tryne. Så lagde jeg hengeører og en liten snurrehale, før jeg stakk hull til nesebor med en trepinne. Var den ikke fin? (Det er forresten mandelmelet som gir den mørke fargen).

julegrøt

Grøten er spist, og vi skal se Love Actually Polarekspressen. Vi skal bare gjøre klar litt lørdagssnacks først. Det blir grønnsaker og hjemmelaget dip, og riskaker med ostesmak. Sånn er det når man har med en toppidrettsutøver på vei tilbake i form å gjøre. Men jeg har IKKE vondt av det jeg heller, for å si det sånn;)

Og så var det vinneren av gårsdagens kalenderluke…
vinner luke7GRATULERER! Du trenger ikke å sende meg mail med adresse, pakke er allerede på vei:)

I dag har jeg vært på ELIXIA og trent bryst, skuldre og biceps. Jeg har litt fremgang hele tiden, og det føles veldig bra. De neste to ukene handler det som sagt om å ikke ha noen tilbakegang. Selv om det kan bli litt travelt, så føler jeg at jeg har kontroll på jula selv om dagene kommer til å fly av gårde. Jeg har sånn skikkelig god førjulsstemning, og det gjør meg så glad! Men nå skal jeg innta kjøkkenet sammen med lillebror. Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld videre, ikke glem å delta i dagens kalenderluke hvor du kan vinne den fantastiske sjokoladekakemiksen!

6 tanker på “Marsipangris og vinner av luke nummer 7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s