10 dager igjen til julaften og vinner av luke 13

Bare 10 dager igjen til julaften! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler meg som et lite barn i forhold til forventningene til denne jula. Det skal ikke skje noe spesielt, og jeg har heller ikke ønsket meg noe spesielt… Men det er kanskje nettopp derfor? Jeg er halvveis i monsterarbeidsuka, og etter jeg er ferdig på jobb i morgen ettermiddag så er det bare å cruice inn til julaften. Neste uke er det masse kos! Konsert med Nidarosdomens Guttekor i Nidarosdomen (O’ helga natt sier jeg bare…), sesongens første hockeykamp (noen har hatt det travelt…), bakekveld, venninnekveld med kveldsmat og gaveutveksling… Jeg gleder meg sånn!!! Ikke så mye tid til trening med andre ord, men vet dere hva? Det gjør ingenting.

Og grunnen til det er at det bare er snakk om en uke. Så lenge du gjør det du kan når du faktisk har muligheten, så trenger du ikke ha dårlig samvittighet de dagene hvor du har lyst til å prioritere andre ting. Derfor skal jeg snart på ELIXIA, sånn at jeg rekker en økt før jobb:p Bryst, biceps og skuldre står på agendaen. Party Friday krever litt ekstra forberedelser, så det er bare å komme seg ut av døra så snart som mulig. Må bare lage litt mat først… Det blir ikke noen lussekatter i dag – av den enkle grunn at det ikke er fler igjen. Såhdetsåh!

Og så vinneren av posen med Sukrin+, da:)
vinner luke13Send fullt navn og adresse til kristine.nordstad.moen@gmail.com, så er posen snart på vei i posten!

I dagens luke kan du vinne sjokolade! Verdt en deltakelse, er det ikke?

Som dere sikkert har skjønt så er det ikke mange timene hjemme i løpet av dagen. Jeg legger ut noen bilder på instagram, og du kan følge meg der (missmowmow). Har du ikke instagram kan du bare trykke på ikonet til høyre på hovedsiden av bloggen, og så kan du se alle bildene der:)

Ønsker dere en fin fredag! Det er jo så og si helg:)
(syntes det fortjente litt rosa skrift…)

3 tanker på “10 dager igjen til julaften og vinner av luke 13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s