MissMowmow’s JULEKALENDER – Luke 15

15 - brødmix

Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da er dette det perfekte brødet for deg. Med denne brødmixen kan du bake ditt eget lavkarbobrød helt uten gluten, melk og gjær. En skive av brødet har kun 1 gram karbohydrat og 58 kalorier, men hele 8,5 gram kostfiber. Dette er 36% mindre kalorier, 94% mindre karbohydrater og over 4 ganger så mye fiber som i vanlig grovbrød. Det høye fiberinnholdet gjør at brødet holder deg mett lenge.

Jeg har laget dette brødet flere ganger, og jeg er så fornøyd! Jeg var veldig spent på hvordan det ville bli siden jeg aldri har vært helt på den der lavkarbobølgen… Men det er så utrolig godt. Ikke bare er det godt når det er ferskt – det smaker godt en uke etterpå så lenge det ligger i pose i kjøleskapet. Og det må kunne ligge i noen dager, for det metter veldig bra. Du rører bare ut brødblandingen med vann, lar den stå noen minutter, former brød direkte på stekeplata og lar det steke i overkant av en time. Hvis du ser bort fra steketiden er det faktisk raskere enn å kjøpe et brød. Du kan selvfølgelig korte ned steketiden ved å lage rundstykker i stedet:)

Har du lyst på brødmix? Du trenger bare å legge igjen en kommentar under dette innlegget hvor du forteller meg at du har lyst på det! Hver dag frem til og med 24. desember kan du vinne et nytt produkt fra funksjonell mat her på bloggen, og du kan delta så mange ganger du vil.

27 tanker på “MissMowmow’s JULEKALENDER – Luke 15

    • De er litt dyre ja, men så enkle da! Og så smaker de veldig godt. Om man ikke spiser brød til hverdags så er det verdt det – man trenger ikke mange skivene, og det holder seg godt LENGE!

  1. Den har jeg hatt lyst til å prøve lenge, men har aldri kommet så langt! Hadde vært perfekt med rundstykker av denne mixen til frokost på julaften! 🙂

  2. ja, det vil jeg gjerne ha! har lenge tenkt at jeg skal bake et godt brød til lillejulaften, da tradisjonen tilsier brød og masse godt pålegg til «middag», mmm 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s