MissMowmow’s JULEKALENDER – Luke 20

20 - kakemix

Nå får du hjelp til å lage favorittkakene dine helt uten sukker og hvetemel! Med denne kakemixen er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erstatter hvetemel med Mandelmel og Fiberfin. Resultatet er en saftig og smakfull kake som kan nytes med god samvittighet

Jeg bare vet at dere har ventet på denne her. Jeg oppfordrer vinneren av mixen til å prøve seg på denne kaken;) Ubegrensede muligheter – kun fantasien setter grenser!

Har du lyst på sunnere kakemix? Du trenger bare å legge igjen en kommentar under dette innlegget hvor du forteller meg at du har lyst på det! Hver dag frem til og med 24. desember kan du vinne et nytt produkt fra funksjonell mat her på bloggen, og du kan delta så mange ganger du vil.

31 tanker på “MissMowmow’s JULEKALENDER – Luke 20

  1. Denne har jeg kjempe lyst på! Har hørt så mye positivt om denne, kan lages som eplekake, søtpotetkake, fylles med nøtter osv!! ;))

  2. Jeg har så utrulig lyst å vinne! Har ønsket å prøve ut de forskjellige kakemixene lenge, men unner meg som regel ikke de da 60-70 kroner blir mye for en studentlommebok ;p Åååh, i dag reiser jeg hjem til juuul 😀 *den følelsen* Håper du får en finfin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s