Vinner av luke 19 – og julebaksten er i boks!

 

 

God morgen kjære dere! I dag går vi rett på sak:vinner luke19Send meg fullt navn og adresse til kristine.nordstad.moen@gmail.com, og pakke er straks på vei i posten!

Nå er det snaaart julaften! Jeg skal bare på jobb 3 ganger til! I går kveld var jeg og Kristine i det effektive bakehjørnet, så nå er julebaksten i boks! Og hva endte jeg opp med å lage mon tro? Jo da; mandelflarn, havrenøtter, serinakaker, peppermynteknapper ogsjokoladefudge! Ikke dårlig… Det eneste som ikke var helt bra var tålmodigheten min – noe som resulterte i at sjokoladefudgen skilte seg og ikke ser så fin ut… (MEN – jeg har jo smakt på den så klart, og den smaker DIGG! Håper virkelig ikke at jeg ender opp med å spise alt sammen selv…). Jeg har også laget et glass med anis-sild som jeg skal gi bort, og så må jeg vel lage et glass til av den, pluss et glass med sennep- og karrisild så det er klart til frokost 1. juledag. Det har liksom blitt tradisjon at jeg lager det. Jeg lagde det i fjor også, så oppskriftene finner du her🙂

Etter en treningsfri dag i går, skal jeg nå avgårde til ELIXIA for en kjapp styrkeøkt før jobb. Jeg har blitt nødt til å effektivisere styrkeøktene mine veldig, og kjører en del supersett. Det fungerer veldig bra, og jeg tror neppe kvaliteten på treningen har gått noe særlig ned. Det eneste som er litt dumt er at jeg lar kondisjonstreningen vike… Men jeg satser på at jeg kjører på med en intervalløkt i morgen før jobb. Det gjelder å ikke stoppe opp med treningen, for da slipper man og ta seg på tak for å komme i gang igjen!

Ønsker dere en superfin torsdag! I morgen er det helg igjen:)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s