Litt hverdag, og trekking av siste kalenderluke

 

 

God morgen alle sammen! I dag var det tid for vekkeklokke igjen for min del. De hellige dagene er over for denne gang, og i dag er det tilbake på jobb. Jeg skulle ønske det var en fridag til, men det er vel ikke helt unormalt, eller?

Juledagene har vært kjempefine. Familie, god mat, masse kos og gode treningsøkter. Det er akkurat som om noe har løsnet den siste uka, og den «gamle» lysten og ikke minst evnen til å presse seg litt ekstra på trening har kommet tilbake. Det er det lenge siden jeg har kjent på, og det føles veldig bra. Litt uvant å bli så sinnssykt sliten, men jeg blir vel fort nok vant til det også!

Nå skal det jobbes i 3 dager, og på grunn av arbeidstider, åpningstider og andre prioriteringer spørs det om neste økt ikke blir før til søndag. Jaja. Det skader helt sikkert ikke! Stress fremmer ikke akkurat god helse det heller, så da blir det sånn denne gangen:)

Her kommer vinneren av siste kalenderluke…

vinner luke24Send fullt navn og adresse til kristine.nordstad.moen@gmail.com, så kommer pakken i posten til deg etterhvert.

Vil samtidig takke alle dere som har deltatt i kalenderen i hele desember, og ikke minst TUSEN TAKK for alle hyggelige julehilsner. De brakte fram mange smil!

Ønsker dere en fortsatt fin julefeiring! Håper dere koser dere like mye som meg:)

1 tanke på “Litt hverdag, og trekking av siste kalenderluke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s