Godt Nyttår

 

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin julefeiring, hvor dere har fått tid til å være sammen med de dere er glad i, slappet av og koset dere med god mat og drikke. Det har i alle fall jeg gjort – derav dårlig med blogging… Men det får så være. Dere har forhåpentligvis hatt bedre ting å gjøre enn å sitte på nettet uansett:)

Nå er det ikke lenge igjen av 2012, og om noen timer skal vi skrive 2013. For min del har 2012 vært det mest innholdsrike året i hele mitt liv. Jeg har vokst mye, både fysisk og psykisk:) Det er ingen grunn til at 2013 skal bli noe dårligere – snarere tvert om! Det kan jeg faktisk bestemme helt selv, og det har jeg vel egentlig allerede gjort. I går lagde jeg min egen personlige almanakk for 2013, som jeg fikk gavekort på til jul. Jeg brukte veeeldig lang tid på å bestemme meg for hvordan den skulle se ut, men det jeg ble mest fornøyd med var det som står på forsiden og den første siden inni. Gjør 2013 til et godt år. La hver dag være en dag som teller. Lev. Elsk. Le. Og LØFT! Brukte disse små ordene til å lage et liten nyttårshilsen til dere mens neglelakken tørker:)
nyttår

Jeg har vært på jobb i dag, og hvis du tar turen innom instagram (enten via app på mobilen; brukernavn er missmowmow, eller om du følger link til høyre på hovedsiden på bloggen), så får du se hvor fine vi var i dag. Man må jo ha det litt gøy i inngangen til det nye året! Eller skal jeg kanskje si håret..?

Etter at neglelakken er tørr skal jeg ordne håret og sminke meg, og så skal jeg ned til Marianne for å gå det nye året i møte med mine fantastisk fine venninner! Nyttårsaften er en perfekt anledning til å spise en stor og god middag med noen av de man er aller mest glad i. Oppskrytt eller ei – denne kvelden vet jeg at blir fin!

Jeg burde sikkert mimret litt over 2012, men det blir det ikke tid til nå. Derfor deler jeg bare det kanskje mest minnerike øyeblikket sett fra min egen egoistiske side, nemlig da jeg vant Norway Open. Jeg har aldri jobbet så hardt for noe i hele mitt liv som for å komme i form til den konkurransen. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Jeg har aldri vært så stolt av meg selv for å ha gjennomført og kjempet meg fram dit.

Hva 2013 bringer vil tiden vise. Akkurat nå er radaren innstilt på konkurranser høst 2013, og reisen starter allerede i morgen. Fit for February? Nei. Jeg har døpt om prosjektet. Det skal få lov å hete Fit Forever! Men jo da, jeg skal likevel sørge for resultater i løpet av de 4 ukene;) «Spilleregler» kommer…

Jeg avslutter her for i år. Takk for at du har fulgt med meg. Jeg håper du vil følge meg neste år også!

Har du noen nyttårsønsker for bloggen? Let me know!

GODT NYTTÅR!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s