En liten oppsummering av uken, kanskje?

Først setter jeg inn en liten sånn en 0:) , smiler pent, trekker litt uskyldig på skuldrene og tenker at ingen lider noen nød av at jeg har vært litt… sløv?… med bloggingen den siste uka tiden. Nå er ikke livet mitt det aller mest spennende heller akkurat nå, og hvis jeg skal begynne med «tvangsblogging» så lever i alle fall ikke denne bloggen så veldig mye lenger!

Men jeg koser meg jo med den også da, og når fingrene flyr over tastene av seg selv så er det vel greit å poste noen ord igjen:)

Denne uka har vært en kjempegod treningsuke for meg. Jeg startet på det berømte styrkeprogrammet på mandag, og har gjennomført alle de tre øktene helt etter planen. I tillegg har jeg hatt tre intervalløkter, og de har gått SÅ mye bedre enn sist uke. Men, dere som følger meg på facebook har kanskje fått med dere det allerede? Jeg prøver i alle fall å oppdatere der i forhold til trening… Bedre enn ingenting!

Så, denne uka har jeg  trent mage 3 ganger, knebøy, benkpress og sidehev 2 ganger, strake markløft, militærpress, pendlay rowing, chins, pull-ups og franskpress 1 gang. Den kommende uka blir helt lik, bortsett fra militærpress 2 ganger og benkpress 1 gang. Hele poenget er å øke vektene litt for hver gang… Det sier seg derfor selv at etterhvert så blir det tungt. Veldig. Tungt. Men hallo liksom, det må jo til hvis jeg skal bli sterkere da! Og nå så bare MÅ jeg bli det, fordi jeg har lyst. Denne gangen har jeg startet med litt tyngre vekter enn det jeg har gjort de to andre gangene. Om det var lurt? Vet ikke. Men jeg har en plan om å komme litt lenger denne gangen. Kanskje ikke på chins og pull-ups, men jeg må si at denne gangen var det en voldsom seier i seg selv å kjøre reps på de øvlesene. Jeg var faktisk livredd for at jeg ikke skulle klare en eneste en… Stor, stor personlig seier – jeg lar kveldens Yogi tale for meg;)
20130303_224053

Og apropos Yogi – i dag har jeg faktisk vært på yoga! Jeg skal ikke skryte på meg at jeg var i mitt livs form da jeg våknet i dag tidlig, etter å ha vært oppe litt for lenge og gjort alt det man ikke skal for å komme i den heller… Jeg hadde faktisk grua meg litt til deg også, for yoga kan gjøre litt vondt hvis du er veldig stiv. Jeg har jo hatt yogainspirerte gruppetimer selv, men det er så lenge siden at det teller ikke. Jeg husker ikke sist jeg gjorde noe som var i nærheten av å ligne på en grasiøs bevegelse en gang – jeg har jo bare løftet tunge vekter og løpt. Det gikk også veldig mye bedre enn forventet. Nå skal jeg ikke forvente all verden av meg selv, men det hadde vært veldig fint om dette ble en liten søndagsgreie… Godt for både kropp og sjel det der. Jeg har vært «flink» å trene yoga/pilates i perioder, og det er jo en helt annen kropp å være i. Anbefales hvis du ikke har prøvd det altså!

Nå håper jeg bare at jeg ikke blir alt for støl av yogaen til i morra, for da skal det bøyes igjen. Ikke yogabøyes, men knebøyes. Og militærpresses. Og kroppsheves. Weee! Kanskje på tide å legge seg da… 🙂

2 tanker på “En liten oppsummering av uken, kanskje?

  1. Lider ingen nød av det nei, men har savnet bloggingen din! Titter innom hver dag i håp om et nytt innlegg fa deg 🙂
    Flink du har vært med treningen denne uken da! Kan ikke skryte på meg det samme, med bare en god og en dårlig styreøkt, men har gått masse tur i det fine været som har vært sørpå, solen må jo nytes når den endelig titter frem igjen 😉
    Håper du får en fin uke, med gode treningsøkter! 🙂

    • Tusen takk! Jeg skal prøve å være litt flinkere altså:) Jeg KAN jo mobilblogge litt også, heh! Krysser fingrene for enda bedre treningsøkter denne uka, både for deg og meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s