Litt Åre-magi!

Jeg nevnte vel at jeg skulle til Åre på lørdag? Vel – det endte med lørdag OG søndag, det:)

Tidlig lørdag morgen kjørte jeg, søstra mi og kjæresten hennes til Åre for å stå på snowboard og handle litt. Det var ganske kaldt fra morgenen av, men det var nesten skyfri himmel og temperaturen steg utover dagen. Det ble helt perfekt!

20130316_141621Sol, snowboard og fine forhold i bakken – og jeg bare elsker bakkene i Åre♥ Vi spiste lunsj høyt oppe på fjellet, og det ble selvfølgelig gulasjsuppe på meg. Det er jo bare en tomatsuppe med kjøtt og grønnsaker og krydder, men den er veldig god, og spesielt god i løpet av en dag i bakken. Spesielt i Åre!

Men så skulle det vise seg at Marianne, Kristine, Gørill og Erling også var i Åre denne helgen. Så jeg fant ut at da kunne jeg like gjerne være over til dagen etter – jeg hadde jo joggebukse og tørre sokker i sekken, så da var det bare å kjøpe litt undertøy, en t-skjorte og en tannbørste, og jeg var plutselig klar for hyttekos.

20130316_213435Det ble badstu og coronas, snøbad, helstekt okse med fløtepoteter og rødvin, brettspill og exotic snacks. Lang og stor søndagsfrokost, og lunsj inne i byen ute i sola. Trivsel på meget høyt plan, helt fritt fra tanker om muskelmasse og proteiner. Og det er ganske godt å oppdage at jeg faktisk har klart å koble det vekk 100%. Det er faktisk veldig befriende:) Bare å nyte mens jeg kan!

Veldig sannsynlig at det blir noen dager i Åre i påsken også. Det ville bare vært helt superfantastisk, spesielt om det blir like bra vær som det var nå i helgen. Får frysninger bare ved tanken!

20130316_141633

I går kveld hadde jeg T-walk- og poseringstrening med noen av Kaliber-jentene. Nå er det ikke lenge før de skal på scenen, og det synes! Mange fine jenter, både i bikini og bodyfitness. Det er litt forskjell på hvor mye de har igjen av dietten, så det blir morsomt å se hvor mye endringer det er formmessig den neste uka. Jeg synes flere av dem hadde god progresjon på treningen i går også, og jeg skulle virkelig ønske jeg fikk til å reise for å se på dem. Men jeg jobber den ene helgen, og skal på militærøvelse igjen helgen etter. Det betyr at jeg heller ikke får fulgt med på nettet, men jeg håper noen kan sende meg oppdateringer;)

Frilørdag betyr som regel frimandag. I dag skal jeg rydde og vaske litt hjemme, trene (og jeg tror jeg må tilbake til der jeg var før jeg begynte på styrkeprogrammet, faktisk) og ha en liten girlsnight med middag og kake (!!) sammen med hele jentegjengen. Jeg hørte noe om en lammegryte, og at vi skulle være sultne når vi kom.
20130318_110411Så da blir det nok mye god mat i dag også! Jeg har allerede stekt brød, og skal nyte dagens første måltid om en times tid. Lenge siden jeg har laget det nå, så det var jammen på tide. Men først, en kopp te og litt husarbeid:)

Ønsker dere en fin mandag og en herlig start på uka. Snart påske!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s