Alle gode ting er 3

påskefleks

Tre styrkeøkter i uka. Akkurat sånn som det pleier å være. Bare at denne uka ble de gjennomført i løpet av tre dager! Kanskje ikke helt optimalt, men nå, etter å i tillegg ha løpt intervaller i dag, tar jeg resten av uka som den kommer, stikker til Åre med 110% trivsel som eneste målsetting. Og med de folkene jeg skal være sammen med vet jeg at det faktisk ikke finnes noe alternativ. Såhdetsåh!

I går (og for så vidt også på tirsdag) var jeg på ELIXIA igjen. Jeg er ikke der så ofte lenger, men det er bare fordi jeg sparer så utrolig mye tid når jeg trener på Club Fitness i stedet. Men jeg savner virkelig å henge litt mer på Lade… Kanskje jeg skal kjøpe meg en skrapsykkel som ingen har lyst til å stjele? Den trenger tross alt ikke fungere mer enn 4 km i slengen… Etter tirsdagens maniac trening på rygg og armer, var det bare bein som var planen i går. Nå måler ikke jeg kvaliteten på økta ut i fra hvor støl jeg blir, men denne gangen ble jeg nesten litt skuffa over at jeg bare så vidt kjenner det. I går kjørte jeg frontbøy, ettbeins beinpress, lårcurl, markløft og nordic hamstrings. Det er ikke ofte jeg trener bein sånn at jeg har pump, men den porsjonen med havregrøt jeg hadde i meg før trening tror jeg havnet på riktig sted. Det er ganske mye rumpe og lår å ha pump i nå, så det kjennes for å si det sånn… Litt «fjasetrening» på bryst og mage før jeg ga meg – vel vitende om at en bra middag absolutt var på sin plass!

IMG_20130327_201446Og hvilken middag! Jeg har lenge tenkt på å lage hvit pizza, og det er jo egentlig litt rart at jeg ikke har gjort det før, siden jeg lager pizza rett som det er. Noe av forklaringen kan kanskje være at jeg som regel alltid har hakkede tomater i skapet, mens creme fraiche er noe mer sjeldent? Sist jeg var i Åre kjøpte jeg Yoplait Fraiche, som fortsatt sto uåpnet med best før-datoen stadig nærmere. Jadda! Lagde bunn av speltmel, havregryn, vann, gjær, salt og Yoplait Fraiche i stedet for olje. Kjevlet som alltid ut med maismel, og bunnen ble noe av det sprøeste jeg har spist noen gang. Sausen lagde jeg av Yoplait Fraiche, hvitløk, chili, salt, pepper og tørket basilikum. I tillegg hadde jeg på spekeskinke, rødløk, tomat og parmesan. En typisk «jeg-skal-reise-bort-noen-dager-og-tømmer-derfor-kjøleskapet»-pizza:) Veldig mye smak kan du si – kanskje litt mye chili i sausen? Men hvem bryr seg – I like it hot! Ikke farlig så lenge man kan kjøle ned noe salt og sterkt med noe søtt og kaldt etterpå! Vi snakker selvfølgelig iiis!!!

Egentlig hadde jeg tenkt å la det være med de 3 styrkeøktene denne uka… MEN, så kommer den lille stemmen til meg, den som sier «du husker hvordan det var sist du hadde et litt for langt opphold mellom kondisjonsøktene dine»… Så i dag var jeg på Club Fitness. Og løp intervaller. 4 minutter, 1 minutt pause, til sammen 5 drag. Så NÅ er jeg vel fornøyd:) Jeg reiser i alle fall til Åre om en times tid med verdens beste samvittighet! Jeg skjønner at en del av meg antakelig er litt skada i forhold til det der med treninga, men den treninga vet jeg holder mange andre skader unna, så da tenker jeg at det får bare være. Det finnes verre ting! Noen minutter solarium (som jeg har tenkt litt på å ta, men ikke gjort, sikkert siden november) etterpå, før en god dusj og frokost, gjør at jeg egentlig føler meg ganske fresh! Oh my goood som jeg gleder meg til de neste dagene. La oss kalle det en liten reload, før den lille reisen fram til høstens konkurranser starter:) Mihihiii:)

Og det det – pakker jeg siste rest og setter kursen mot nabolandet:)

påske

 

(Bilde fra påsken i fjor, noen dager etter debuten i Fredrikstad Open, ca en uke før Sandefjord Open. Heldigvis en dag med masse energi og masse deilig puddersnø!)

2 tanker på “Alle gode ting er 3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s