Mange sider av samme sak. Eller jente, om du vil…

Jeg bare elsker sånne dager som i dag!

341381_10152188457900585_1808549783_o

Først – på jobb som make up-artist. Kanskje ikke verdens viktigste jobb i den store verdenssammenhengen, men det er nok mange som mener at concealer, mascara og leppestift er viktigere enn oljefeltene i Nordsjøen. Seriøst! Neida, jeg snakker ikke nedlatende om jobben min altså, for den er jeg veldig glad i! Det handler om litt mer enn å selge leppestifter anbefalt av toppbloggere til 14 år gamle jenter… Dere skulle bare visst!

(Bilde er fra ganske rett etter NM – dersom noen skulle tenke at jeg hadde blitt veldig tynn i ansiktet i forhold til bilde som ble lagt ut i går!) 

285935_293572577325015_231132276902379_1394242_578295375_oEtterpå – på trening som fitnessutøver! Det høres kanskje litt teit ut, men det er litt annerledes å trene på Kaliber, når du er der samtidig som folk du har hjulpet med poseringer, ligget backstage sammen med, vært ute og spist med kvelden etter en konkurranse…

(Også et veldig gammelt bilde, fra en av de første gangene jeg trente på Kaliber for halvannet år siden.)

wpid-PicsArt_1349366629777.jpgOg så til slutt – Offiser. Militærjente. Det er jo øvelse fra og med lørdag, og i kveld var det befalsmøte. Det sies ganske mye om Heimevernet. Det var jo ikke akkurat der jeg søkte meg inn da jeg startet på idrettsutdanningen på Befalsskolen, men det var jo der jeg havnet. Og er stuck i 25 (!!) år til. Og det er jeg glad for! Etter å ha vært veldig heldig med det området jeg havnet i og fått litt mer innsikt i hva det egentlig dreier seg om, så er det noe jeg virkelig liker å være en del av – tro det eller ei!

(Bilde fra sist øvelse – to dager før NM. Tynn som ei flis, sliten og i tillegg uten sminke. Men smiler, det gjorde hun likevel. Prøvde i alle fall)

Det er på sånne dager jeg tenker at jeg kan faktisk flere ting enn å bare plukke fram leppestifter i fine farger. Selv om jeg aldri har reist jorda rundt eller hoppet i fallskjerm, så må jeg si at jeg er ganske fornøyd. Det der livet mitt er kanskje ikke så kjedelig som jeg innimellom tror at det er…

 

2 tanker på “Mange sider av samme sak. Eller jente, om du vil…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s