Sushi, fruktsalat og nydelig brownie – det er diettlørdagen sin det!

God søndags formiddag! Jeg regner med de fleste av dere har fri, og får til å nyte fridagen på best mulig måte. Jeg har ikke hatt to fridager på rad siden påske, så denne dagen er sårt tiltrengt.

Det er noe annet som er veldig sårt også, nemlig beina mine. Jeg kan ikke huske sist jeg var så støl… Etter verdens letteste økt på fredag… Mulig noe av grunnen er at den fantastiske «vårforkjølelsen» har funnet bosted i meg? Der fikk jeg for å gå med åpen jakke i går – takk for deeet!

Det innlegget jeg la ut i går (som du kan lese her) var egentlig ikke helt ferdig. Jeg skulle bare lagre, men fant jo fort ut at det hadde blitt postet etter noen likes på facebook. Så da valgte jeg å bare la det være, ta lørdagskvelden fri og bare kose meg i selskap med lillebror. Kjempefin vårkveld med nydelig solnedgang. Elsker utsikten fra der jeg bor!

20130427_211601

I går startet jeg dagen med ei økt på ELIXIA, hvor jeg trente bryst og skuldre. Etter økta dro jeg til Headmasters for å fikse litt på håret. Slitte tupper og grusom ettervekst er long gone, og i stedet har jeg fått et blankt og glansfullt hår med litt lysere tone og jevnere farge. Bra resultat på et hår som har vært svart, rødt, enda rødere og brunt med striper de siste årene… Deilig nå før sommeren:)

I går kveld lagde jeg sushi med lillebror. Vi lager som regel bare makiruller, og til å fylle med hadde vi laks, scampi, crabsticks, chilimajones (lettmajones blandet med chilisaus), philadelphia light, avocado, agurk, vårløk, mango og jordbær. Var ikke helt heldig med klebrigheten på risen denne gangen, men du verden så godt det var! Maki med scampi, agurk, vårløk og jordbær kan jo faktisk passe inn på en hvilken som helst dag også – I’ll keep that in mind!!

PicsArt_1367132978231

20130427_214359Til dessert lagde jeg fruktsalat av restene av jordbærene og mangoen, pluss litt kiwi, banan og rosiner. Som tilbehør hadde vi mager vaniljekesam som hadde ligget litt i fryseren, hakket mørk sjokolade og hakkede mandler.

20130427_224635Jeg kjørte på med en musclebrownie til slutt. Jeg lot den ligge i ovnen en stund så den ble litt myk… Og jeg kødder ikke – det smakte ikke noe annet en en superdelicious brownie. Synes faktisk denne med trippel sjokolade var bedre enn cookien&cream.Jeg tror kanskje det skal få bli lørdagskosen flere ganger på diett. Jeg tror kanskje at jeg må bestille fler:)

Ønsker dere alle en fin søndag! Jeg skal ta på meg skjerf og gå meg en liten tur:)

1 tanke på “Sushi, fruktsalat og nydelig brownie – det er diettlørdagen sin det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s