Hva du KAN – fremfor hva du ikke kan…

Flaks for meg at dette ikke er en videoblogg. Jeg har ingen stemme! Den var ganske dårlig i går, og i dag har den bare vært… Eller skal jeg si ikke vært?

Formen generelt er heller ikke på topp, og det er ganske kjedelig på en fridag. Den som er syk på en fridag, er virkelig syk… I dag er en sånn dag hvor det ikke gjør noe om man suller rundt på treningssenteret i mange timer, det er en sånn dag hvor du kan trene akkurat når du vil og få masse ut av økta… Treningsfri i dag. Fri fra ALT i dag… Jeg har ikke tid til å være syk fra jobb, og i helgen drar vi jo til Sandefjord, så jeg må bare bli fort frisk. Jeg holder også på å revurdere  «hvis du er frisk nok til å gå på jobb, er du frisk nok til å trene»… Men sannheten er vel at jeg egentlig burde droppa både jobb og trening i går også. Litt sent å tenke på nå.

Poenget her er vel egentlig at trening og aktivitetsnivå i dag får jeg ikke gjort så mye med. Den grensa hvor man blir bedre av å trene litt er passert for lenge siden, så her skal jeg ikke ut å gå en liten tur en gang. Men det jeg kan gjøre noe med, er i alle fall å holde meg til dietten! «Alle» sier at jeg har så god tid. Jeg sier at jeg har nok tid, nok tid til at det ikke blir et rotterace på slutten – under forutsetning av at ting går litt etter planen. Og for å vite om planen fungerer, så gjelder det jo å holde seg til den. For hvis du ikke vet hva du gjør, hvordan skal du da vite hva du skal endre på? Og det ligger mye motivasjon i akkurat det der… Jeg har SÅ lyst til å se resultater nå, at jeg ikke har lyst på noe annet å spise enn akkurat det som står på matplanen min. Etter sist ukes respons har jeg så trua, og jeg er nesten litt utålmodig etter å se om det fortsatt går riktig vei.  Jeg vet at det bare har gått halvannen uke, men at noe skjer er jeg i alle fall ikke i tvil om. Jeg føler meg i alle fall mye bedre allerede:)

Fordelen med en hjemmedag er jo at jeg har litt mer tid til å lage maten… 🙂

Makrellmåltidet til lunsj de dagene jeg ikke trener, består stort sett av makrell, litt salat og et egg. I dag lagde jeg tomatsuppe av hakkede tomater, masse hvitløk, litt balsamico, sukrin+, salt og pepper. Lot det koke og kjørte det til en jevn masse med stavmixer. Hadde oppi biter av varmrøkt peppermakrell og lot de varmes opp. Kokt egg ved siden av. Makrell i tomat the Kristine-way:)
20130501_120059

Middag? Kalkunbiffer krydret med salt og pepper. Salat, agurk, paprika og vårløk. Risnudler og en saus av kokosmelk, cashewnøtter, salt, lime og litt sukrin+. GODT!

20130501_163840Trening den siste uka har også vært ganske så bra. Mandag trente jeg rygg og litt bein, og i går ble det en litt lettere økt på skuldre og armer. Det kan være kroppen er litt tander også, men hør her da (eller, les, jeg glemte nesten at jeg ikke har stemme): Jeg kjenner at jeg har trent skuldre. Det skjer jo så og si aldri! Kult:)

Vi får se hvordan resten av uka blir treningsmessig… Jeg har ingen store ambisjoner, men mulighetene er der! Hvis jeg blir frisk…

IMG_20130429_220628IMG_20130430_111604

Og dere… Ikke glem dagens gode tilbud da! Det gjelder bare i dag. Jeg har bestillt… 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s