Sandefjord done – Stavanger next!

God søndags ettermiddag alle sammen:)

Mobilblogger fra bilen på vei hjem fra Sandefjord. Vi kjørte ned hit i går morges, men det føles som en evighet siden! I går dro vi rett på innveiing – det tok bare noen minutter. Resten av ettermiddagen og kvelden var det malerulle og brunfarge for alle penga!

image

I dag var det tidlig opp, for å farge jentene et siste lag og ikke minst det artigste av alt: make-up! Det er så artig å være litt backstageartist og bare kjøre på med glitter, farger, liner og vipper:D Og best av alt er jo når de føler seg så fine selv.

Kaliber FKK fikk med seg en 1., 3. og overall i bikini, og en 3. og 6. plass i bodyfitness. I bodyfitness var det superskjønne Liri fra team MyRevolution som stakk av med 1. plassen og overallseieren. Fikk snakket litt med henne backstage, og for en herlig jente! Håper vi står på scenen sammen en gang:)

image

Etter at jentene var ferdig ble det sushi og is på brygga. I sola!!! Sweeet mem’s:) Spiste verdens største is i fjor etter min egen konkurranse i fjor – i år klarte jeg meg med en kule. Imponert over meg selv!

Nå skal vi stoppe for en liten (eller stor??) matbit på veien hjem etterhvert, så det blir en liten cheatday i dag gitt. Ikke akkurat sårt tiltrengt da jeg har vært ganske inaktiv denne uka, men det gjør nok ikke all verdens skade… Får vi håpe i alle fall;)

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin søndag!

Som sagt. Sandefjord avslutter vårens norske konkurranser. Om 20 uker er det Stavanger Open og MIN tur igjen:D Å Æ GLÆR MÆ!!

2 tanker på “Sandefjord done – Stavanger next!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s