Sugarcrush… Sugarcrash…

Dessert og kaker. Sweeeeet.

2013-05-25 12.34.34Og litt bakrus av sukkerrusen i dag, gitt! I går var jeg i konfirmasjon til en av mine yngste kusiner. Nesten hele familien samlet, og det var så koselig! I tillegg masse god mat på koldtbordet, og veldig mange gode kaker:) De kan virkelig bake kaker disse tantene, det skal være sikkert og visst! Og det er jo derfor jeg vet at det ikke er noen av de som er «bortkastet» å smake på…

Jeg hadde jo bakt muffins selv, og i tillegg tok jeg kontroll over sjokoladekaka som søstra mi bakte. Dere har kanskje sett bilde på instagram? Jeg bestemte hvordan den skulle være, hun bakte og lagde glasur, og jeg pyntet. Sjokoladekake med bringebærkrem i midten, og hvit sjokoladeglasur. Ikke feil… 🙂 En sånn dag blir selvfølgelig noen plusskalorier, men siden jeg følger periodisk faste nå, så var det eneste jeg hadde i magen før middagen en shake. Det reduserer jo totalen litt, da. Og når middagen er koldtbord, havner det selvfølgelig mye bra kjøtt og fisk på tallerkenen min, sammen med masse salat og et ekte måseegg(!!!). Og så tar jeg med litt sennepssaus, waldorfsalat og potetsalat for å få litt smak på det hele:)

Men alt det kakesukkeret kjenner jeg jo litt på i dag. Like trøtt som bunadsstrømpebuksa som havnet i søpla i går… Men ikke for det, jeg gikk meg en times tur før frokost, og så har jeg vært på ELIXIA og trent sammen med min tidligere PT-kunde og kommende AF-utøver Hanne. Det var så koselig! Jeg trente ikke så mange øvelser, men jeg gunna på med ekstra mange sett. Jeg er temmelig støl etter strake markløft med hantler fra torsdag(!) på baksiden av lårene, så de var bare å glemme. Fikk tatt litt mage også, så jeg er vel sånn helt greit fornøyd…

Etter trening ble det en brus på Solsiden sammen med Nina som jeg bodde sammen med i Bergen og som var på besøk i Trondheim denne helgen. Det var også utrolig hyggelig, og i tillegg fint å få sittet litt ute i det fine været. Vel hjemme ble det en enkel middag (type kylling stekt sammen med grønnsaker og søtpotet), men da kjente jeg hvor trøtt jeg egentlig var og trodde nesten at jeg måtte sove litt før porsjon nr 2. Men, jeg tenker heller at det får bli en ekstra tidlig kveld i kveld. Jeg jobber i morgen siden jeg har fri neste helg også, og jeg har planer om en fin arbeidsdag og en enda finere treningsøkt etterpå, så da gjelder det å være uthvilt! Kanskje en liten tur før frokost også… Det er jo lov å håpe!

2013-05-25 16.07.19

2013-05-25 16.07.12

Koldtbord er vel kjent for de fleste… Men hvor mange har smakt måkeegg? Han som driver stedet der middagen ble holdt, har fått spesiell tillatelse til å plukke måkeegg. Det smakte kanskje litt mer salt enn et vanlig egg, men jeg synes nok de du får kjøpt i butikken smaker bedre. Men, uansett gøy og prøve:)

2013-05-25 17.35.38Men alt som smaker søtt og godt trenger jo ikke være sukker… Nå får du sommerpakken hos MyRevolution! 3 bokser MyoProtein, mix&match smaker som du selv ønsker. Jeg har smakt alle sammen, og alle kan anbefales på det varmeste (eller skal jeg si kaldeste – sammen med frosne bær er de maaaaaaaaagiske!!!). I tillegg får du to bokser med T-Rex fettforbrenner. Sånn, hvis du har det travelt med tanke på sommerformen og trenger en ekstra boost, eller hvis du bare vil ha et lite ekstra kick på trening. Og fri frakt, selvfølgelig:)

SommerpakkenSelv skal jeg gå og lage meg en aldri så liten smoothie til kveldsmat, med nettopp myoprotein og bær. Så lenge det er lov på diett, så skal jeg ikke klage en dag heller!

Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld:)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s