Sommerlig pærefromasj

PicsArt_1371502559999

Jeg går rett på sak:

Stek havregryn med sukrin og kanel. La det avkjøle seg. Legg 4 gelatinblader i kaldt vann mens du stivpisker en eggehvite med 2-3 ss sukrinmelis. Skjær opp en myk pære i biter, og bland inn massssse sukrin og kanel. Bland 150 g mager kesam med litt sukrinmelis og vaniljepulver (eller noe annet med vaniljesmak…), og vend dette inn i den stivpiskede eggehviten. Løs opp gelatinbladene i litt kokende vann, og vend dette inn i kesamblandingen. Vend inn pærene, og ha dette over i dessertskåler. Strø over havregrynblandingen, og sett kaldt til det skal spises.

Enkelt. Sunt. Godt. Var det noe mer da?

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s