Livstegn

Well – hello! Da ser jeg at det faktisk har gått nesten en uke siden sist jeg postet noe her… Jeg måtte ta en liten kikk da jeg fikk spørsmål om «hva som skjer»…

Og hva som skjer? Ikke noe spesielt, egentlig. Jeg spiser mye kjedelig mat, litt spennende mat, men ikke mer spennende enn at du ikke finner det noe annet sted, jeg trener de samme øktene, og bruker det samme kosttilskuddet. Men apropos kosttilskudd – Zinc Matrix fungerer som bare det! Jeg sover sååå godt!!! Og våkner i mye bedre form enn hva jeg har gjort på lenge! Sjekk det ut her:) Jeg har farget håret, men bare freshet opp den fargen jeg har, og jeg har tatt litt solarium og sittet litt ute i sola når jeg har hatt anledning til det for å unngå smurfefølelsen. Altså blå. Jeg har ikke hatt ferie, og skal ikke ha det på 6 uker.

Så en dag i livet mitt ser omtrent sånn her ut:
– stå opp, lage mat, dusje, sminke meg (som faktisk er en vesentlig del viktigste pga jobb) og evt rekke litt andre ting som å vaske klær eller kjøkkengulv…
– sykle til jobb, være på jobb, kanskje handle litt mat på veien hjem, sykle hjem
– spise litt mat, skifte klær, sitte i sofaen noen minutter
– dra på trening, trene, dra hjem fra trening
– sette i gang med litt matlaging, dusje, lage ferdig maten, spise

20130727_130610Og oppi alt det her så prøver jeg å være litt sosial også… For selv om det er litt ekstra fokus på alt det som har med konkurranseoppkjøringen å gjøre, så bare må jeg føle at jeg lever litt vanlig også. Hvordan kan man ellers klare å ha dette som livsstil???

Jeg har virkelig følt at jeg har gjort det som er rett for meg fram til nå. Men, nå har jeg satt inn ekstragiret, tatt en liten formsjekk med Arve. Er det noen jeg stoler på ca en million prosent når det kommer til trening og diett, så er det han. Virkelig! Det som også var veldig godt er at han sa det hørtes ut som jeg ikke hadde gjort noe feil, men vi har sammen blitt enig om at jeg skal prøve carbcycling (to lave og en høy dag i forhold til mengden karbohydrater), noe som foreløpig faktisk innebærer mer mat. Så får vi se hva som skjer:) Sist uke holdt jeg plutselig så mye vann at det var vondt i leddene, men jeg tror kanskje det holder på å slippe litt nå. Jeg har også bestemt meg for å luke bort gluten og melkeprodukter for å se om det har noen innvirkning, og holde meg til den der såkalt rene maten som alle driver å maser så om hele tiden:) Men for all del, jeg er veldig glad i sånn mat jeg, og nå er det litt sånn «whatever it takes». Alt eller ingenting? Jeg tar ALT!

Og det er ikke så vanskelig, for jeg har så veldig mange fine supportere rundt meg, over alt! Mange fler enn hva jeg egentlig var klar over. Jeg har tenkt mye, men konklusjonen er alltid at jeg gjør dette først og fremst for min egen del. Noe annet ville være helt feil…

So that’s about it – for now:) Jeg må sminke meg litt før jobb vet dere… Henviser dere til kontoen min på instagram, og treningsloggen min på MyRevolution, hvor jeg oppdaterer litt oftere enn her!

20130727_090344 20130727_183539

Mine to ansikter… Bilde fra samme dag. Fresh på jobb, og sliten og svett etter en lang arbeidsdag og en bra treningsøkt.

20130728_144322

Tomatsaus med chili, hvitløk, rødløk, lime og koriander, og torskefileter som har fått trekke seg ferdig i sausen. Så enkelt. Såå sunt. Og sååå godt! Happy healthy eating;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s