baby got back…

969108_10153084630165585_238856764_nJeg fikk denne lille filmsnutten tilsendt i går, filmet på tirsdagens ryggøkt. Da jeg så den første gangen ble jeg veldig glad, for for meg så ser det faktisk ut som at denne ryggen er litt større enn hva den har vært før. Og for meg så er det jo det det handler om – at jeg klarer å utvikle meg, og at det har skjedd en forandring siden sist. Det gjenstår jo selvfølgelig å se hvordan sluttresultatet blir, men enn så lenge lever jeg i god tro:)

Nå er jeg også ferdig med min første carbcycle –  så det blir gøy å se om det skjer noe de neste par dagene da det er mindre karbohydrater igjen. Jeg har jo kuttet bort aspartam, nøtter og mel- og melkeprodukter inntil videre, så det blir artig å se om det utgjør noen stor forskjell. Jeg føler meg så tvers igjennom kjernesunn at jeg nesten blir litt skremt. Det er jo litt «kjedelig», men 10 uker med kjedelig er helt greit – det er veldig mye kjedeligere å ikke komme i konkurranseform! Nesten så jeg vurderer å invitere til pizza- og bollefest – bare for å bake. Det er jo så artig med deig… 🙂

 

3 tanker på “baby got back…

    • Takk for det:) Nesj, bare for å se egentlig. Gjorde jo samme i fjor. Noen sier jo det ikke har noe å si, men det skal visstnok ha samme struktur som en del giftstoffer og for meg høres det ut som at det derfor KAN ha en betydning… Vi får se! Sparer jo litt penger også da, og drikker automatisk mer vann og det er jo bra! Bruker litt steviadråper med frukt- og bærsmak da, sånn at det blir biiiiittelitt mer spennende:)

  1. Jeg er så glad for at du alltid rekkevidden målene dine. Du er veldig avgjørende og jeg beundrer deg mye. Suksess på alt kjære Kristine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s