Ferietid og kakebaking:)

Yes you heard me – jeg har F-E-R-I-E!!! I skrivende stund er jeg på vei til Oslo for å være med på ELIXIA Convention som går av stabelen denne helgen, og i samme slengen får jeg masse kvalitetstid sammen med verdens beste Anette som jeg skal bo hos. Veldig kjekt med bestevenner med kjøkken der man skal når man synger på siste verset av en konkurransediett… Og som bor rett ved en ELIXIA, så jeg kan trene når jeg kommer fram i kveld:p

Jeg skal nå ha ferie i hele 4 uker, og avslutter også ferien i Oslo med nok et besøk hos Anette under NM-helgen. Og de 4 ukene skal nyyytes! Nå er det sikkert mange som tenker at det er galskap å bruke ferien sin på det siste hardkjøret av dietten, men jeg tror faktisk ikke jeg ville bytta akkurat nå:)

Og siden jeg skal være borte så lenge, tok jeg med kake på jobb i dag! Det er selvfølgelig kakemiksen fra Funksjonell Mat som er basen denne gangen også. Jeg fikk ikke smakt den selv denne gangen, men den ble godt mottatt så jeg velger å stole på smakspanelet og poster derfor dagen kakefyll… Og det MÅ jo bare smake godt sammen!!

– bringebær krydret med chilipulver og Sukrin+
– hakket sjokolade (jeg brukte melkesjokolade søtet med tagatose)
– hakkede pistasjnøtter

På toppen strødde jeg sukrinmelis, og noen hakkede pistasjnøtter og mørk sjokolade. Nå ligger det altså en åpnet sjokoladeplate hjemme i leiligheten min… Og jeg satser på at den ligger fint der i 4 uker til:p

Det var i alle fall koselig å lage kake igjen! Alt for lenge siden sist, men det blir neppe like lenge til neste gang! Jeg må vel ta med en for å feire at jeg er tilbake fra ferie også, hehe:)

Som sagt – ferie og mer fritid – så kanskje litt mer blogging nå i innspurten mot konkurransene?  Noe må jeg jo ha å gjøre, mener jeg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s