På plass i Oslo – Final Destination!

Da er jeg her, da. På plass i Oslo, final destination. Om to dager, på lørdag, er det tid for årets NM i Bodyfitness. Mitt andre NM. Min sjuende konkurranse. Who would have thought…

I går tok jeg toget til Oslo, og det var en veldig behagelig tur. Fikk slappet godt av, lest litt og sett et par filmer. Toget var nesten en time forsinket inn til Oslo, men hva hadde det å si? Jeg gikk rett fra toget til ELIXIA Bjørvika for en treningsøkt. Jeg var der en gang i sommer og må si jeg likte senteret kjempegodt! Det ble en helt OK økt, det blir jo liksom bare «å trene for og trene». Men energien er der, og det er så godt! Fikk handlet litt mat og kommet meg på trikken opp til Anette, og da var det på høy tid med litt mat. Karbonadedeig og asparges.

CYMERA_20131002_201216

 

Jeg forble der i sofaen resten av kvelden, men byttet ut sittende stilling med liggende. Det er så godt å være her allerede, for jeg får liksom ikke gjort noe annet enn det jeg skal. Som er å trene, slappe av og spise mat. Jeg må vel få pakket en konkurransebag etterhvert, men det er virkelig ikke noe big deal.

I dag skal jeg ha en sirkeltreningsøkt på ELIXIA Carl Berner, som den siste økta på denne konkurranseoppkjøringen. Tenk at jeg har kommet helt hit… Det føles så veldig annerledes enn i fjor, og det er nok fordi det er en større kropp som ikke føles tynn, og en kropp og et hode som ikke føles like slitent. Selv om jeg sikkert ikke ender like skrapa som i fjor, så er jeg mye mer fornøyd uansett hvordan det går plasseringsmessig. Jeg er mer fornøyd med formen nå enn i Stavanger, så jeg skal kose meg enda mer på scenen denne gangen!

Resten av dagen skal jeg faktisk gjøre det jeg har lyst til, og det er faktisk litt shopping! Så skal jeg få handlet det jeg trenger av mat fram til konkurransen er ferdig, og i samme slengen kanskje ta med det jeg trenger til nachosen på lørdag og frokosten på søndag? Jeg er egentlig ikke så veldig sulten… Men mat blir jo godt uansett! Enda så mye karbonadedeig jeg har spist på denne dietten, så er det jo det jeg vil ha til middag… GODT!

Ha en fin torsdag da dere ♥

4 tanker på “På plass i Oslo – Final Destination!

  1. Æ e stolt av dæ. Synes du e knallfin nå! Det e i grunnen ikke spesielt trivelig å omgi sæ med topptrente og heite jenta når man e høygravid, men æ må jo gjøre et unntak for dæ :-*
    Masse lykke til på lørdag – neste gang vi sees kan du spise mer enn ett blåbær hvis Leonie e i delemodus ❤

    • CB er nok et av de sentrene jeg har trent mest på her i Oslo, sammen med Colosseum og Sjølyst. Koser meg veldig der, og det ble en god økt! Og tusen takk for lykkeønskninger:) Får ikke gjort så mye mer nå… Så da er det bare å glede seg til lørdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s