Tips til fredagstacoen – et resultat av kjedsomhet;)

salsaJeg venter og venter… Og den som venter på noe godt osv…

Jeg skulle jo ut en liten tur, og siden jeg angret litt på at jeg ikke kjøpte mango eller ananas til salaten i morgen, og bittelitt på at jeg ikke kjøpte bønner til nachosen, så gikk jeg innom butikken for å kjøpe nettopp det. Men så er det meg da, vet dere. Tankespinnerier rundt mat endte ganske fort opp på en helt fantastisk mexikansk salsa som jeg lærte å lage av en amerikansk kollega. Jeg skal jo liksom slappe av… Men jeg slapper jo av når jeg lager mat! Jeg liker lyden av kniven mot skjærefjøla, og alle de friske fargene fra ingrediensene gir jo masse energi:)

Jeg tror kanskje jeg har blogget den før, but here we go again:

– 2 tomater
– 1/2 agurk
– 1 rødløk
– 1/2 mango
– 1 avocado
– 1 boks hermetiske maiskorn
– 1/2 boks bønner (sorte/kidney)
– 2 fedd hvitløk
– 1 chili med frø
– frisk koriander
– saften fra en lime
– salt og pepper

Skjær grønnsakene i små terninger. Skyll mais og bønner. Finhakk hvitløk, chili og koriander. Krydre med salt og pepper, og klem saften ut av limen. Bland godt, og la den gjerne stå en stund før servering så smakene får satt seg litt. Den er faktisk bedre dagen etter – flaks for meg som skal spise den i morgen! Så jeg venter med glede;)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s