NM Bodyfitness 2013 – det er visst i dag, det…

image

Altså… Jeg har aldri sovet så godt natten før. Jeg har egentlig sovet ganske godt hele den siste uka. Det er jo bra, men det lover jo ikke så bra… Eller?

Jeg har ikke følelsen av at det er NM I DAG. Jeg kan liksom ikke tro at det er over om bare noen timer. Jeg føler meg alt for opplagt, men jeg klager ikke på det🙂

Jeg mangler bare leppestiften på sminken, men den venter jeg litt med. Nå ligger jeg på sofaen med beina høyt, og bare venter på at klokka skal bli så mange at det er på tide å komme seg på bussen i retning Oslo Konserthus. Jeg skal sprayes kl 10, showet starter kl 11 og vi kommer vel på scenen etter kl 12 en gang. Jeg tror aldri jeg har vært så lite «stressa» før, i forhold til om jeg har husket å pakke alt i backstagebagen. Det eneste jeg ikke har kontroll på er formen, men det får bli som det blir. Jeg føler meg bare veldig flat, men mye tørrere enn i Stavanger. Så vi får se… Jeg skal da vel klare å kose meg:) Jeg har ingen som helst forhåpninger eller forventninger om en finaleplass i år, men uansett så kan det ikke gå noe dårligere enn hva det gjorde for to uker siden. Det er faktisk helt umulig! Og jeg vet bare det, at dette er IKKE siste gang:)

Husk at dere kan følge med live på Treningsforum.no ved å trykke HER!

2 tanker på “NM Bodyfitness 2013 – det er visst i dag, det…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s