Den store cupcakebakedagen

Kake i en kopp. Eller i en form som kunne vært en kopp… Ikke noe fancy topping, bare en litt mer kreativ måte og få i seg næring på.

– 1 egg
– 20 g avocado
– 50 g cottagecheese
– 30 g havregryn
– 15 g sesammel (halv pris akkurat nå!)
– 1 ss sukrin
– 1 ts bakepulver
– 1 ts tørket basilikum
– 1/2 ts salt

– 50 g gulrot
– 20 g mais
– 20 g løk
– 10 g soltørket tomat

Kjør den første delen av oppskriften sammen med en stavmixer, og vend deretter inn resten av ingrediensene med en slikkepott. Fordeles over i forlmer, og stekes på 175° i ca 25 minutter.
image

Kjøpte en pakke med kyllingpålegg og spiste sammen med de. Herlig lørdagslunsj på jobb! Tror litt kremost og litt tomat hadde løftet de enda litt mer;)

Og så frokosten, som så mange ganger før, men med en litt ny vri:) Og de ble gode!!

– 1 egg
– 20 g kokosmelk
– 20 g M-Factor Dark Chocolate
– 15 g peanøttmel
– 1 ss sukrinmelis, ny type
– 1 ts bakepulver
– 1 ts kakao
– 1 klype maldonsalt

Microwave – enjoy!!

//innlegget inneholder sponsede lenker//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s