Laks – like godt hver gang!

Dagens matpakke:

Ovnsbakt laks med soltørket tomat

Legg laksefilet i folie. Ha over litt balsamicoeddikk, hvitløk, chili, soltørket tomat, basilikum (gjerne frisk, jeg brukte tørket), salt og pepper. Stek i ovnen til kjernetemperaturen er 50 grader. Har du ikke steketermometer? Kjøp deg det!

image

Som tilbehør hadde jeg blomkål og løk stekt i litt olivenolje og krydret med maldonsalt og kvernet pepper.

image

Smakte godt også etter en runde i microen:)

image

Godt med varmmat når spisepausen er i middagstiden. Jobber sent i dag og trente derfor før jobb. Det ble en intervalløkt før litt styrke på skuldre og armer. I min favorittights, som alltid på en tirsdag;)

image

Noen timer igjen på jobb enda, men vi koser oss:)

Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld:) Hva sto på middagsmenyen din i dag??

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s