Good feelings – joggetur og vafler

20131017_201857Første rolige joggeturen ute på… Flere måneder… Sikkert den lengste løpepausen på flere år! Og det var en godt valgt dag å ta «den første» på. Etter to netter med dårlig søvn bestemte jeg meg for å øke det daglige matinntaket litt, og å ta meg en liten joggetur på kvelden – hvis jeg hadde lyst! Og det hadde jeg. Jeg har hatt det i hele dag, selv om jeg har vært litt trøtt. Det er tyngre å komme seg opp om morgenen nå som det er så mørkt, men til tross for det elsker jeg høsten. I Trondheim regner det jo en del, og høsten er den eneste årstiden hvor det bare er koselig når det regner. Spesielt når det er mørkt!

20131017_183701Så etter å ha spist yndlingssuppen min til middag og latt den synke litt mens jeg så Masterchef på TV, skiftet jeg til treningstøy og kom meg ut. Den første sangen som poppet ut av Spotify-lista var Flo Rida med Good Feeling, og det var nettopp det det ble! En rolig joggetur i lett høstregn. De rolige joggeturene skal ikke være slitsomme, de skal bare føles godt. Good Feeling:)

Før jeg kom meg i dusjen fikk jeg lagd en liten vaffelrøre. Jeg har spist litt pannekaker, men selv om det liksom er samme røra så er vafler ekstra koselig! Det blir jo sånne proteinvafler som er hakket tørrere enn de man får servert hos Farmor, men det er jo koselig å spise noe som har hjerteform, er dere ikke enig? Det er jo i hjertet de gode følelsene ligger:)
IMG_9373

Røra lagde jeg av havregryn, bakepro (som var like tørt som jeg husket), mager kesam, egg, sukrin, litt fiberfin, fiberhusk, bakepulver og salt. Oppå hadde jeg syltetøy, yaconsirup og en blanding av sukrin, kanel og vaniljepulver.

20131017_132351Nå skal jeg etter hvert finne senga, og satse på en natt med bedre søvn og en ikke fullt så trøtt morgen. I dag ble det nemlig riskaker med mager kesam og syltetøy til frokost, og lettvintlunsj fra Rema1000 på jobb. Den kom seg på ca 40 kroner, og det er vel noe sånt det koster for en av de dårlige baguettene som er 90% luft, litt salat og bittelitt av noe som er ment å være en proteinkilde. Denne lunsjen metter i alle fall, ikke bare der og da, men i mange timer etterpå! For min del ble det en halv pakke speltlomper, to pakker kjøttpålegg og litt salat fra salatbaren. Jeg snek med noen terninger fetaost jeg – det var lenge siden sist!

Det er snart helg, og i morgen skal jeg gjøre noe av det som er mest fredag i hele verden for meg og som jeg ikke har gjort siden tidlig i vår – nemlig lage pizza!!! Jeg og Sondre skal trene etter jobb, og så blir det pizza og TV etterpå. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal ha på enda… Noen forslag??

Men selv om jeg har økt matinntaket litt, så fortsetter jeg likevel med kosttilskuddet mitt. Det funker, spesielt på restitusjonen. Og nå er jeg jo kanskje ikke like flink til å sove og hvile like mye som før konkurransen. Rart det der… Det sies jo mye om tilskudd, om det er nødvendig og farlig og alt det der… Du trenger det kanskje ikke, men det er jo veldig mye du overlever uten, men som du ikke ville vært foruten likevel. Og NEI – det er ikke farlig. Bare ta en titt på denne artikkelen!

Og med deeet, så sier jeg GOD NATT♥

//innlegget inneholder sponsede lenker//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s