Fokus på kjerne og stabilitet

Happy happy! Torsdag og snart helg – frihelg! En lørdagsmorgen uten å skulle på hverken konkurranse eller jobb, uten å være på diett. Og det? Det er et halvt år siden sist…

Jeg jobber sent i dag, og siden i går var en særdeles inaktiv dag med særdeles høyt energiinntak (eller skal jeg si kaloriinntak siden det var så mye tom energi..?), var det greit å komme seg på trening før jobb. Jeg hadde en avtale med en av PT’ene om å trene litt stabilisering. Det høres kanskje rart ut for noen, men jeg føler at jeg jobber mye hardere på en sånn type økt enn på en tung styrkeøkt… Det ble, for meg, et par nye og utfordrende øvelser med FIT-ball, og ikke minst en session i ringene. Dét er ukjent territorium for meg!

IMG_9424

IMG_9426
Jeg prøvde jo ut denne push ups-øvelsen på tirsdag, og da måtte jeg ha hjelp til å holde de store ballene da jeg hadde bena på BOSU’en. I dag kunne jeg gjøre alt selv, helt uten hjelp. Det er så artig hvordan nervesystemet tilpasser seg så kjapt! Kjørte siste runde med planke, og ALT bare dirra helt sykt. Challenging? Oh yes!

Øvelsen under ble den siste på dagens økt. Her får dere bilde av Emil i stedet for av meg, for her tror jeg kanskje at jeg så mer ut som en apekatt enn noen som helst form for menneskelig atlet… Men det skal sies at det gikk bedre og bedre for hvert forsøk, så det er håp i hengende snøre! Eller skal jeg si hengende ringer..?
IMG_9430IMG_9429

I tillegg er jeg veldig fornøyd med at jeg tok meg tid til å tøye litt før jeg dro hjem. Det er litt lettere nå som jeg begynner å merke litt effekt. Kanskje det nesten blir helt bra til slutt også? 🙂

I morgen blir det litt mer tøyimg og punkting, og så får vi se om det blir en litt mer ordinær styrkeøkt på lørdag. Lenge siden nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s