Venter på snøen og slopsene…

Det skulle liksom vært vinter nå. Med masse snø og åpne bakker. Jeg vil stå på snowboard! De to siste sesongene har jeg vært lite i bakken i forhold til årene før, fordi jeg har hatt litt vanskelig for å prioritere det. Årene før der igjen jobbet jeg som teknisk delegert for snowboardforbundet og fikk jo da i tillegg reist litt rundt. Jeg har ikke sjans til å jobbe som det med den jobben jeg har nå, og om jeg i tillegg er på diett? Wæææh!

Uansett, det er ganske artig at flere av de som kjørte «mine» konkurranser gjør det så bra ute i den store verden nå! 3 av de 4 beste under WC i Copper Mountain var norske, og det var bare Shaun White som snek seg i mellom. Hallo OL!!! Shaun har jo vunnet pipen i OL to ganger før og skal visstnok prøve å bli historisk ved å bli første mannlige utøver som vinner en gren i vinter-OL 3 ganger på rad. Hahaha – lykke til! Det er jo stort sett ganske deilig å være norsk i vinter-OL:) Likevel mener ekspertene at om det er et sportsspill du trygt kan sette penger på i Sochi-OL, så er det at Shaun White skal vinne OL-gull i halfpipe… Jeg håper på høyere odds og større gevinst på seier til de norske gutta;)

(For flere odds-tips kan du ta en titt på bet365 sine hjemmesider, hvor en kan finne odds på mange ulike sporter.)

snowboard

Så, inntil snøen kommer, skal jeg utnytte tiden godt og fortsette å kjøre mine tunge knebøy. Det er jo så mye artigere å kjøre når beina er sterke og utholdende, og kroppen er lett! Farten blir høy nok for min del uansett, men det er jo så mye artigere kjøring. Ååå, jeg gleder meg!
//linkene i innlegget er sponset//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s