3K – kake, kakao og kaffe

Ikke hver for seg, men sammen. Altså en kake med kaffe og kakao. Det blir fort en kaffemoccakake det:)

Jeg rørte sammen kakemiksen med 100g mager vaniljekesam, 4 egg, 2 dl vann, 30 g bakekakao og 3 ts pulverkaffe. Til slutt vendte jeg inn en plate med mørk sjokolade som jeg brakk i biter. Og det er stor forskjell på å brekke opp i forhold til å hakke, for jeg mener det bør være litt størrelse på bitene!

Kaken serveres i Mormor sin 90-årsdag i dag. 
image

image

image

8 tanker på “3K – kake, kakao og kaffe

 1. Den kaken høres helt himmelsk ut faktisk. Nå har jeg lest så mange av blogginnleggene dine om denne kakemiksen at jeg tror det er på tide å prøve den! Men vet du om utsalgssteder i Trondheim? Synes Funksjonell mat har litt høy porto om man bare vil kjøpe én pakke.

  • Den var god i går, men etter en natt i kjøleskapet var den sinnssykt god! Det står på hjemmesiden til funksjonellmat at du får kjøpt produktene både hos Life og sunkost, så jeg ville tatt turen innom der når du er i nærheten. Du vil IKKE angre;)

   • Stakk innom Life på Sirkus. De hadde kun sjokolademiksen, men skal teste den ut i morgen etter oppskriften din her (minus bakekakao selvfølgelig). Tenker å servere den lunken med litt Dream vanilje til. Det må jo bli en hit!

 2. Da er kaka testet ut! Lagde sjokolademiksen med 100gram mager vaniljekesam, 4 egg og 2dl sterk kaffe (hadde ikke pulverkaffe). Hadde i 100gram mørk sjokolade i biter. Den sto sikkert bittelitt lenge i ovnen, men ble ikke tørr av det. Serverte lunken med vaniljeis til og den var populær! Og som du sa, den smaker like godt i dag. 🙂
  Jeg skal absolutt prøve den vanlige kakemiksen og noen av de andre kakeforslagene dine.

  Takk for gode tips!

   • Ja, det så jeg. Men nå er jeg seriøst mett på alt som heter kake og godteri, så den ideen får bli til en annen gang. Vi skal ha sukkerfri måned for hele familien!!! (Nå vet jeg at de punsjkulene er sukkerfrie, men det er litt viktig for det mentale at man ikke alltid får «snop» selv om det ikke er med ordentlig sukker også).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s