Klar, ferdig, flytt!

En liten søndagshilsen fra en for tiden svært sporadisk blogger som bruker denne søndagen til alt annet enn å hvile. Jeg har i løpet av den siste uka pakket ned nesten hele kjøkkenet, ryddet ut av boden, begynt å sortere og kaste, og kommet et godt stykke på vei i denne flytteprosessen. Det er bare 19 dager igjen til jeg reiser til Oslo uten planlagt retur, og i dag kjører vi vekk masse ting jeg ikke kommer til å ha bruk for på en liten stund. Jeg har hatt noen små på kanten til emosjonelle øyeblikk etterhvert som skap og hyller tømmes og esker fylles, men jeg er fortsatt veldig sikker på at jeg gjør det som er riktig for meg akkurat nå.

Som en konsekvens av denne prosessen bortprioriteres enkelte ting, som denne bloggen for eksempel. Jeg har heller ikke så mye spennende å fylle den med heller akkurat nå, så jeg tenker at jeg fortsetter denne sporadiske bloggingen noen uker til:)

Tipser likevel om peanøttmel og ny brødmiks fra funksjonellmat

image

image

Peanøttmel røres ut i vann med litt sukrin og havsalt, og smaker som peanøttsmør! Melet er fettredusert og inneholder hele 50% proteiner. Det kan jeg like! På nystekte rundstykker er dette en super frokost:)

GOD SØNDAG!

2 tanker på “Klar, ferdig, flytt!

    • Nei, jeg tviler på at det blir i år. Trenger en sommer uten å være på diett nå;) Jeg har vært singel veldig lenge jeg, så det er nok bare meg selv som er grunnen til at jeg flytter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s