Uten sammenlikning forøvrig… Popcorn er litt sånn som torsk. Det smaker egentlig ingenting i seg selv, det er krydderet som gjør jobben. Lettsaltet torsk og popcorn med salt har vel alle smakt?
Popcorn med salt er godt det, for all del. Men det er jo av og til gøy med litt variasjon også? Har du noen gang smakt sweetcorn? Det er søtt popcorn, og det er kjempegodt! Og hør her da: når disse i tillegg er helt uten fett… YES YOU HEARD ME!!!
Det blir noe annet enn det popcornet du lager i micoren:)
Smelt sukrin gold i en kjele, tilsett tørkede maiskorn og pop på vanlig måte! Gi det et forsøk sier jeg bare – du kommer neppe til å angre!
Du kan selvfølgelig ta deg en gulrot eller et eple i stedet, noe som vil gi deg langt større helsegevinster… Men popcorn er godt, og om du popper selv er det også langt fra det verste du kan velge av snacks. Jeg har i alle fall ikke spesielt dårlig samvittighet! Bare pass på at du spiser grønnsakene dine først;)
Ellers kan de også brukes som pynt på kaker, eller kanskje som en morsom topping på en salat? Man skal leke litt med maten!
Det er også utrolig godt med litt smør i. Hvis man ikke er redd for fettet. Kanskje man kan blande i litt havsalt? Kombinasjonen søtt og salt er i hvert fall helt genialt!
Hehe, jeg prøvde først med smør og det var kjempegodt! Men så tenkte jeg å bare se om det gikk… Og det gjorde det jo:)
Nå tror jeg at jeg må prøve med litt havsalt…. Det blir nok fredagssnacksen!
Tipper det blir omtrent perfekt! 🙂 GOD HELG!!
Hvordan går det uten fett? Jeg klarte å brenne kjelen ganske kraftig da jeg ikke hadde oppi noen som helst. Selv har jeg ikke sukrin gold i skapet, og har aldri testet det, men tror du vanlig sukrin kan fungere? (og kun det!?)
Tror det fungerer like bra? Poenget er jo at det blir varmt og koker popcornene:) Men du bør prøve goldvarianten – den er aaaawsome!!!!