About me

Navn Kristine Nordstad Moen

Alder  30 år

Kontaktinfo kristine.nordstad.moen@gmail.com

Om meg
Trondheimsjente bosatt i Oslo. Jobber til daglig som make up-artist for MAC, og som instruktør på ELIXIA Carl Berner. Trening og kosthold er noe som opptar meg, og som et resultat av det konkurrerer jeg i Bodyfitness.

Konkurranser og plasseringer
Fredrikstad Open 2012, Bodyfitness Debutant -163cm: 1. plass
Fredrikstad Open 2012, Bodyfitness Open: 2. plass
Sandefjord Open 2012, Bodyfitness -163cm: 2. plass
Oslo GP 2012, Bodyfitness – 163cm: 7. plass
Norway Open 2012, Bodyfitness -163: 1. plass
NM 2012, Bodyfitness -163: 6. plass
Stavanger Open 2013, Bodyfitness -163
NM 2013, Bodyfitness -163

Sponsorer

 

9 tanker på “About me

 1. Hei!
  Jeg har et spørsmål angående diett og trening fordi jeg selv ønsker en strammere og mer muskuløs kropp. Trener mye selv, men vet ikke hvordan jeg skal spise osv for å oppnå best mulig resultater.

  Kunne jeg ha fått sett «oppsettet» eller planen din for uka?

  Siri

  • Hei! Jeg kommer til å legge ut treningsplanen min for neste uke i morgen tidlig. MEN: jeg anbefaler ingen å følge akkurat samme plan som det jeg gjør. Det er viktig å huske at man må tilpasse treningen til hver enkelt, ingen kan følge samme program og forvente samme resultat. Det må tas hensyn til så mange ting, for eksempel hvilken treningsbakgrunn du har. Jeg kan kanskje komme med noen små tips til deg, men da må jeg nesten hvite hva du gjør i dag, både av trening og kosthold. Send meg en e-post på kristine.nordstad.moen@gmail.com.

 2. hei du blir så inspirert av bloggen din !!!!! Drømmen min er også å stille i 2013 ,men å bruke 2012 til bein hard trening av råstyrke trening! Jeg jobber selv på et trenings senter og trener en god del – er heeelt på bar bakken når det gjelder BF bare ang diett og hvilken trening som jeg skal ta meg fremover med. Hvordan gjør jeg dette ?.. Har googlet en god del og elsker dere som blogger om BF , dere er til virkelig stoooor inspirasjon. Er bare redd jeg ikke klarer dietten siden jeg er sååå gla i god mat og er alene mamma for ei lita jente på 2 år.

  • Så koselig å høre:) Jeg tok kontakt med Gunnar Strand Jacobsen på Kaliber for å få hjelp. Konkurransedietter er så spesifikt at det ønsker jeg ikke å eksperimentere så mye med selv. Best å få profesjonell hjelp! Jeg har tidligere heller aldri tenkt at jeg ville klare å fikse en diett, men med målet i sikte er det ikke noe problem. Du spiser jo bare ren mat, og det er bra for datteren din også. Hun må selvfølgelig ha litt mer av noe og litt mindre av andre ting, og helt sikkert noe i tillegg (!), men det er ikke et større problem enn det du gjør det til selv – tror jeg da!! Lykke til:)

 3. Hei! Har du noen gode forslag på motiverende sanger til X-fit? 🙂 Tenke å trene for meg selv en dag på studioet/hjemme.

  • Jeg pleier bare å spille iform.no sin treningsliste jeg… Har laging av treningsspillelister så langt opp i halsen etter årene som instruktør at den jobben overlater jeg til andre… Beklager!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s